achtergrondafbeelding

Ons Team

Van deskundige autoliefhebbers


Notice: Undefined variable: output in /home/autorai/domains/autorai.acc.n11.nl/public_html/wp-content/themes/autorainl/includes/shortcode_team.php on line 17

Henri Stolwijk

Al jaren een vertrouwd gezicht in de automotive wereld. Ondernemend autojournalist. Hoofdredacteur AutoRAI.nl en oprichter van HSPublicity/BuroN11. Enorme liefhebber van Morgan, Saab en meer. Bezitter van een Volvo Amazon, Saab 9-3 Cabrio en DAF 55M.

Neem contact op met Henri
Bart Oostvogels

Bart Oostvogels

In de wieg gelegd als automotive journalist, een échte nieuwsjager maar vooral liefhebber van auto’s. Heeft een passie voor alles met vier wielen, maar geeft de voorkeur aan licht, snel en puur. Rijdt niet voor niets in een Caterham (ter compensatie van zijn Polo BlueMotion). Je moet wat.

Neem contact op met Bart

Marc Bolier

Gespecialiseerd in elektrische auto’s en oprichter van ZERauto.nl (onderdeel van AutoRAI.nl). Geniet op mooie zomerdagen volop van zijn Volkswagen T2, maar verplaatst zich vaker in auto’s met een stekker.

Neem contact op met Marc
Nile van Leeuwen

Nile van Leeuwen

Fanatieke autoliefhebber, gedreven autojournalist en ervaren tekstschrijver die zich druk maakt om alles op het gebied van mobiliteit.

Neem contact op met Nile
Paul Spek

Paul Spek

Als man met veel kilometers op de eindredactie levert hij een grote bijdrage aan de kwaliteit van de content. Als (model)autoliefhebber schrijft hij wekelijks de rubrieken AutoRAI in Miniatuur en Auto’s van Toen. Rijdt een smart citycoupé en een Ford Streetka.

Neem contact op met Paul

Tom Nederend

Combineert z’n werk voor AutoRAI.nl met waterpolo op het hoogste niveau van Nederland. Houdt van overzicht, oplossingen en creativiteit. En van sport. Zoveel mogelijk. Rijdt in een Nissan Pulsar GT, maar is helemaal weg van de Dodge Viper.

Neem contact op met Tom

Wim Otten

Doorgewinterd journalist met heldere kijk op content. Thuis in de wereld van auto’s, vrachtauto’s en techniek maar vooral van motorfietsen. Rijdt op een Triumph Tiger Explorer.

Neem contact op met Wim

Wouter Vastenhout

Autoliefhebber – geen petrolhead -, redacteur in de breedste zin van het woord, creatief en een opgeruimd humeur: dat is Wouter ten voeten uit. Geniet volop van zijn Fiat Croma, Toyota Yaris Hybrid en Mazda MX-5.

Neem contact op met Wouter