achtergrondafbeelding

Autozoeker

Volkswagen T roc

In 2017 was het tijd voor modellenuitbreiding. In 2017 presenteerde Volkswagen de productieversie van de T-Roc, een auto die gezien kan worden als het crossover-alternatief voor de Golf. Helaas was de auto geen éé-op-één productieversie van de T-Roc Concept uit 2014, maar het blijft een goed gelijnde auto. Lees verder

BOVAG Garantie BOVAG Omruilgarantie Heldere all-in prijzen
Vind je volgende auto op ViaBOVAG.nl. Op viaBOVAG.nl hebben alle auto's BOVAG Garantie. Altijd.

[count] Volkswagen T roc Occasions hebben we voor je gevonden

In 2017 was het tijd voor modellenuitbreiding. In 2017 presenteerde Volkswagen de productieversie van de T-Roc, een auto die gezien kan worden als het crossover-alternatief voor de Golf. Helaas was de auto geen éé-op-één productieversie van de T-Roc Concept uit 2014, maar het blijft een goed gelijnde auto.

Crossover-offensief
De T-Roc is onderdeel van een heel modellenoffensief op het gebied van vooral compacte crossovers. Binnen de huidige line-up past het model keurig tussen de grotere Tiguan en de later geïntroduceerde kleinere T-Cross. Verder is er nog de compacte (nog te introduceren) Taigun. Als het een maatje groter mag zijn, dan levert men buiten Europa nog de Atlas en Atlas Cross Sport.

Cabriolet
Er is ruimte voor nog meer modellen, want Volkswagen heeft serieuze plannen voor een cabrioletversie van de T-Roc. Het was even de vraag of het model daadwerkelijk in productie zou gaan, maar het gaat toch echt gebeuren. De open versie van de T-Roc moet begin 2020 in de showroom staan.