achtergrondafbeelding

Autozoeker

Abarth 124 spider

In 2016 introduceerde Fiat de 124 Spider. Een moderne roadster, waarin toch ook de lijnen zijn te herkennen van de originele 124 Sport Spider. De auto zou ook gezien kunnen worden als de indirecte opvolger van de Barchetta. Lees verder

Abarth 124 spider uitvoeringen

BOVAG Garantie BOVAG Omruilgarantie Heldere all-in prijzen
Vind je volgende auto op ViaBOVAG.nl. Op viaBOVAG.nl hebben alle auto's BOVAG Garantie. Altijd.

[count] Abarth 124 spider Occasions hebben we voor je gevonden

In 2016 introduceerde Fiat de 124 Spider. Een moderne roadster, waarin toch ook de lijnen zijn te herkennen van de originele 124 Sport Spider. De auto zou ook gezien kunnen worden als de indirecte opvolger van de Barchetta.

Mazda MX-5-basis
De 124 Spider wordt gebouwd op het platform van de Mazda MX-5. Beide auto’s delen de meeste onderhuidse techniek, hun interieur en dakmechanisme. Wel hebben beide auto’s hun eigen motoren, wielophanging en exterieurdesign. De Fiat is ook een fractie groter dan de Mazda, zowel in lengte als bagageruimte.

Abarth 124 Spider
Ook Abarth heeft zich met de 124 Spider bemoeid. In de Abarth-versie levert de 1.4-liter viercilinder een vermogen van 168 pk, in plaats van 138 pk zoals in de Fiat-versie. Op basis van de Abarth-versie is ook een officiële rallyuitvoering ontwikkeld.